ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Οι Διοργανώσεις TIHIO RACE και FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ενστερνιζόμενες κοινές αθλητικές και ηθικές αξίες, πιστές στην ιδέα της καινοτομίας και της πρωτοπορίας, αδελφοποίησαν τους δύο αγώνες των Διοργανώσεων τους, X-ultra Race (190 χιλ D+ 11.000μ) και ΠΑΝΟΡΑΜΑ (261 χιλ D+11.636μ), τα δύο μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, στο χώρο του ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, με τα δυσκολότερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε μήκος και υψομετρική διαφορά.

Σκοπός της αδελφοποίησης των δύο αγώνων, είναι η δημιουργία ενός πρωταθλήματος ορεινού τρεξίματος. Προοπτική των διοργανωτών είναι ο εμπλουτισμός του πρωταθλήματος και με αγώνες από άλλες διοργανώσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Το νέο πρωτάθλημα έχει την επωνυμία Legendary Ultra Trail.

Οι αγώνες διατηρούν την αυτονομία και την ανεξαρτησία τους, με τους κανόνες, την κατάταξη και τα έπαθλα τους. Όσοι αθλητές/τριες θελήσουν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα θα πρέπει να λάβουν μέρος και στους δύο αγώνες το 2019 και να το δηλώσουν στo site του νέου Πρωταθλήματος www.legendaryultratrail.com.

Θα υπάρξει σύστημα βαθμολόγησης του κάθε αθλητή/τριας που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα, με πόντους αντίστοιχων της θέσης κατάταξης για κάθε αγώνα και με συντελεστή συμμετοχής για κάθε αγώνα. Θα υπάρξουν έπαθλα και ευεργετήματα αντίστοιχα της κατάταξης των αθλητών στο πρωτάθλημα.